A plazmaadás lépései

A plazmalevétel, más szóval plazmaferezis műveletét egy speciálisan ezen feladatra kifejlesztett gép végzi. A folyamat részeként a levett vért plazmára és vérsejtekre, valamint vérlemezkékre bontja, majd a két utóbbi alkotóelemet visszajuttatja a véráramba. Ez különbözteti meg a műveletet a vérvételtől, és teszi lehetővé, hogy 365 napon belül akár 45-ször is adjunk plazmát, melyért minden alkalommal legalább 9000 Ft juttatást kapsz, amely összeg további juttatásokkal bővül időről időre az aktuális akcióknak megfelelően. Sőt, plazmaadás után enni-és innivaló finomságokkal is kedveskedünk plazmaadóinknak, amelyek segítenek a szervezetnek mihamarabb regenerálódni. 

Alt
Alt

Az alkalmassági vizsgálat


IDŐPONTFOGLALÁS ALKALMASSÁGI VIZSGÁLATRA

Laborvizsgálatok


PLAZMA TUDÁSBÁZIS

Alt
Alt

Plazmaadás

Ezután megkezdődik a plazmalevétel. A gép a leválasztott plazmát plazmazsákba gyűjti, majd néhány perc elteltével a vörös- és fehérvérsejteket, valamint vérlemezkéket visszavezeti ugyanazon a vénán keresztül. Az utolsó visszavezetés alkalmával sóoldatot is juttat a donor szervezetébe. Az egész folyamat körülbelül 35-45 percet vesz igénybe.

A plazmaadást követően akár 9000-10000 Ft juttatást is kaphatsz készpénzben melyet a kifizetőablaknál vehetsz át. Az alapösszegen felül időről időre az aktuális akcióknak megfelelő készpénzes juttatások és enni-és innivalóvaló finomságok is várnak Rád.

Mi is a plazma?


NÉZD MEG HOL TALÁLHATÓ CENTRUMUNK!

Alt
Alt

Miért adj plazmát:

Plazmaadásra fordított idődért cserébe:

  • Plazmaadásonként 9000-10000 Ft juttatást is kaphatsz, amely összeg további juttatásokkal bővül időről időre az aktuális akcióknak megfelelően.
  • Enni-és innivaló finomságokkal várunk, amelyek segítenek a szervezetednek mihamarabb regenerálódni.
  • Ingyenes WIFI elérhetőséget biztosítunk, hogy ne unatkozz várakozás közben.
  • Rendszeres orvosi és laboratóriumi vizsgálatokon vehetsz részt térítésmentesen.

És ami a legfontosabb: VÉRPLAZMÁD ÉLETMENTŐ GYÓGYSZEREK ALKOTÓELEMÉVÉ VÁLIK!